Kell Brook îl învinge pe JoJo Dan şi aşteaptă confruntările cu Pacquiao sau Mayweather

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul român JoJo Dan nu a avut nici o şansă în faţa adversarului său din meciul pentru titlul mondial IBF la categoria mijlocie, Kell Brook. Ionuţ Ion nu a rezistat la Sheffield decât cinci reprize, astfel că adversarul său, Kell Brook, urmează să facă pasul cel mare spre luptele cu Manny Pacquiao sau Floyd Mayweather.

Ionuţ Ion, cunoscut fanilor boxului ca JoJo Dan, completează lista pugiliştilor români înfrânţi pe pământ britanic. Astfel, după o prima rundă în care i-a rezistat adversarului sau, Kell Brook, JoJo a fost vizibil depăşit de situaţia din ring. După mai multe serii care i-au intrat, Brook l-a pus pe român la podea în două rânduri.

În runda a treia JoJo Dan nu a mai fost numărat, dar s-a ţinut greu pe picioare, ca mai apoi, în runda a patra, să fie din nou ţintuit la podea de către Kell Brook. Canadianul Pierre Bouchard, cel care îl antrenează pe pugilistul român, a înţeles că elevul său nu are nici o şansă în faţa britanicului şi a oprit lupta pentru a nu pune în pericol sănătatea lui Ion Ionuţ. 

În urma luptei de tristă amintire din Sheffield, JoJo Dan nu a încasat doar serii de lovituri, ci şi un cec de 300.000 de euro, aceasta fiind cea mai mare bursă din cariera sa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite