„Îmi vine să mă arunc în Tamisa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Brânză  a avut mult ghinion  la Londra
Ana Maria Brânză a avut mult ghinion la Londra

Tristeţe mare în rândul echipei de scrimă, acolo unde cele trei fete angrenate în concursul individual au pierdut înainte de semifinale.

Eliminată în „optimi", vice-campioana olimpică de la Beijing Ana Maria Brânză şi-a exprimat liber frustrarea.

„Eu nu mi-am simţit adversara, care a fost incomodă pentru mine. Am fost blocată şi nu mi-am găsit ritmul. Acolo s-a rupt totul. Se pare că ea a dictat tactica. Greşeala mea a fost în prima repriză, când am condus cu 1-0 şi nu am ştiut să ţin de tuşă", a declarat Ana Maria, explicând că în meciul cu ucraineanca se baza foarte mult pe acţiunile la mână.


„Din păcate, nu mi-au intrat. Pur şi simplu nu am reuşit să-mi fac jocul aşa cum trebuia. Eram vicecampioană olimpică şi acum se vor trezi mulţi care să spună că atunci am câştigat cu noroc", a mai spus ea, încheind: „Îmi vine să mă arunc în Tamisa de ciudă. E frustrant să pierzi la o tuşă. Am aşteptat patru ani concursul ăsta, dar acum deja mă gândesc la Olimpiada de la Rio". Până la Rio de Janeiro mai e totuşi concursul pe echipe, programat sâmbătă.

„Ce s-a întâmplat la individual trebuie să ne motiveze şi mai mult în concursul pe echipe. Acolo nu poţi să zici că-ţi convine vreo echipă anume. Sunt numai opt în concurs, iar noi trebuie să fim cele mai bune", au afirmat la unison fetele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite