Imagini horror: Marcelo i-a rupt piciorul unui adversar. Comentatorii și jucătorii, îngroziți VIDEO

0
Publicat:

Sportul de performanță asigură bani, glorie și notorietate. O viață bună, pe scurt. Numai că asta e ce vedem noi, oamenii de pe margine. Pentru că nu toți sportivii de performanță sunt răsplătiți pe măsura efortului depus și, din păcate, în multe cazuri, unii își încheie carierele foarte devreme din cauza unor accidentări teribile. De pildă, la ce a pățit acum argentinianul Luciano Federico Sánchez (29 de ani), e foarte greu de crezut că acesta se va mai întorarce la nivelul pe care l-a avut până la acest accident groaznic.

Marcelo (stânga), distrus după ce a văzut că Sanchez și-a rupt piciorul și a fost scos pe targă
Marcelo (stânga), distrus după ce a văzut că Sanchez și-a rupt piciorul și a fost scos pe targă

În noaptea de marți spre miercuri, Sánchez, un fundaș necunoscut de la Argentinos Juniors, a ajuns în prim-planul lumii fotbalului. Din păcate, la ce necaz l-a lovit, cu siguranță, ar fi preferat să stea, în continuare, în anonimat!

În minutul 57 al meciului Argentinos Juniors (Argentina) – Fluminense (Brazilia), jucătorul gazdelor a fost victima unui fault al celebrului Marcelo (35 de ani), fost fotbalist la Real Madrid. Pe imagini se vede cum în urma intrării lui Marcelo, pur și simplu, piciorul lui Sánchez s-a rupt, de parcă ar fi fost o bucată de lemn!

Reluările fazei i-au îngrozit pe jucători și pe comentatorii meciului. De altfel, însuși Marcelo, realizând ce a făcut după ce a văzut piciorul adversarului său, s-a luat cu mâinile de cap și a început să plângă. Firește, brazilianul a fost eliminat de arbitrul Piero Maza (Chile), dar acesta a fost cel mai mic necaz al lui Marcelo. Pentru că, dacă pentru Sánchez urmează un drum infernal al recuperării – și sunt șanse ca piciorul lui să nu se refacă niciodată, în totalitate! – pentru Marcelo urmează coșmarul care îl va urmări, știind că, cel mai probabil, a distrus o carieră.

Argentinos Juniors – Fluminense s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Returul optimilor din Copa Liberatodores e programat pentru miercuri, 9 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite