„Ibra“, zero (bara)t la debut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La primul meci pentru AC Milan, atacantul suedez a ratat un penalty, iar “diavolii” au pierdut (0-2) cu Cesena. „Careul de aşi“ Ibrahimovici – Ronaldinho – Pato – Robinho nu a ajutat-o pe AC Milan să se impună pe terenul unei nou-promovate în Serie A.

La primul meci acasă în prima divizie după o pauză de 19 ani, Cesena s-a îmbrăcat în haine festive şi ar fi acceptat chiar şi o înfrângere contra „sperietoarei" AC Milan. De altfel, toată suflarea fotbalistică a Italiei aştepta să urmărească primul recital al celor patru „tenori" puşi la un loc de ambiţiile renăscute ale lui Silvio Berlusconi.

La începutul meciului de la Cesena nu au fost decât trei, suedezul „Ibra", sprijinit de Ronaldinho şi Pato. Robinho a intrat pe parcurs, însă nu pentru a aduce un plus de spectacol, ci pentru a întoarce un 0-2 neverosimil. N-a reuşit, milanezii recunoscându-se învinşi de golurile marcate de albanezul Bogdani, cunoştinţa noastră de la Piatra-Neamţ, şi de anonimul Giaccherini.

Inzaghi, cel mai bun!

Cu cele patru vedete inerte, AC Milan l-a redescoperit pe Filippo Inzaghi, cel mai bun jucător al „diavolilor" în jumătatea de repriză în care a fost folosit. De altfel, „bătrânul" Pippo a scos şi un penalty în ultimele minute de joc, irosit însă chiar de Zlatan Ibrahimovici. Suedezul a şutat în bară şi s-a luat cu mâinile de cap, gestul ilustrând perfect neputinţa arătată în joc de AC Milan.

Cu toate acestea, patronul Silvio Berlusconi nu s-a supărat şi a cerut răbdare. „Nu am jucat rău. La Cesena ne-au fost refuzate trei goluri", a spus cel care în urmă cu câteva zile anunţa faptul că echipa sa este favorită la câştigarea campionatului Italiei şi a Ligii Campionilor. Mai e mult până departe!

Chivu, criticat şi accidentat

Cristi Chivu nu a prins pe teren finalul meciului cu Udinese (2-1), prima victorie în campionat obţinută în mandatul lui Rafa Benitez. Căpitanul naţionalei României a avut probleme musculare la începutul reprizei secunde şi a fost schimbat. Atât timp cât a jucat, Chivu n-a avut însă un meci uşor, presa italiană criticându-l pentru eroarea de plasament la golul oaspeţilor.

Mâine, Inter începe campania de apărare a trofeului Ligii Campionilor, în deplasare cu Twente Enschede, Cristi Chivu aflându-se în lotul de 21 de jucători deplasat de Rafa Benitez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite