„Eu, ca N’Doye? Ce glumă proastă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Dinu a luat foc după ce Ion Marin a făcut o paralelă între viaţa extrasportivă pe care o ducea „Procurorul“ când era jucător şi cea pe care o are mijlocaşul senegalez în vârstă de 32 de ani. Directorul tehnic al „câinilor“ spune că nu poate exista termen de comparaţie între el şi N’Doye, nici în ceea ce priveşte calitatea prestaţiilor de pe teren, nici ca anturaj.

După ce, prin comportamentul său, a „rupt" vestiarul şi a denigrat imaginea clubului, N'Doye a intrat definitiv în dizgraţia lui Dinu. De aceea, este lesne de înţeles de ce „Mister" a luat foc la auzul comparaţiei dintre el şi africanul care se mândreşte că e „Gangster din Bronx".

Mai citiţi şi:

Marius Niculae s-a accidentat şi va rata ultimele două etape

Munteanu: "Bratu mi-a spus că nu se duce la Dinamo"

Asemănarea a făcut-o fostul tehnician al „câinilor", Ion Marin, în „Adevărul" de ieri. Acum antrenor în Arabia Saudită, la Al-Ettifaq, „Săpăligă" a luat apărarea mijlocaşului, spunând că nu a avut nicio problemă cu el până a părăsit „Groapa" în octombrie 2009.

„M-am înţeles foarte bine cu el. N'Doye a fost angajat ca fotbalist de Dinamo, iar pe teren băiatul îşi face treaba. Cât timp dă randament la meci, nu mă interesează ce face în timpul liber. Aşa era şi Cornel Dinu: maestru pe teren, dar nu avea o viaţă extrasportivă tocmai sănătoasă. Dar, era fotbalist, la fel ca N'Doye!", a spus Ion Marin. Această declaraţie l-a iritat pe „Mister".

„Eu stăteam cu poeţi"

„Eu, ca N'Doye? Asta e o glumă proastă! În primul rând, eu eram stoper, iar N'Doye e mijlocaş. Eu, din apărare, jucam direct pe vârfuri, verticalizam, şi veneam şi la finalizare, ceea ce nu văd la Ousmane. El se învârte, pe acolo, pe la centrul terenului şi atât. Deci, comparaţia e total deplasată, neadevărată şi eronată", a spus Dinu.

Acesta a trasat o paralelă şi între viaţa din afara terenului pe care a dus-o el şi obiceiurile lui N'Doye, surprins de nenumărate ori în cluburile de noapte: „Eu preferam şuetele subţiri, cu actori, poeţi şi artişti. Despre anturajul lui Ousmane, nici nu vreau să vorbesc. Eu nu obişnuiam să merg prin cluburi".

"Comparaţia lui Ion Marin este deplasată. Dacă tăcea, filosof rămânea!"
Cornel Dinu
director tehnic Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite