E abia etapa a treia, dar deja a început circul! Mega scandal înainte de CFR – Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Derby-ul rundei se va disputa sâmbătă seară (21.45 / Dolce Sport), însă, înainte de primul fluier al meciului, clujenii vin cu o serie de acuze grele.

Delegarea lui Alexandru Tudor la partida din această seară a fost ultima decizie importantă a lui Ion Crăciunescu ca şef al CCA. Vâlceanul a fost demis miercuri din fruntea arbitrajului, dar tot el a făcut delegările pentru etapa a 3-a.

Se pare că vâlceanul l-a trimis pe Tudor la Cluj tocmai din dorinţa de a se răzbuna pe CFR şi pe Vaslui, două grupări care au fost de acord cu schimbarea sa cu Alexandru Deaconu, noul şef al CCA.

Nu-l vrea nimeni

Alexandru Tudor e arbitrul care, în penultima rundă din campionatul trecut, a întrerupt derby-ul „U" Cluj - CFR exact când oaspeţii au deschis scorul. Era minutul 27, iar, ulterior, întâlnirea crucială pentru soarta titlului s-a reluat de la 0-0.

Această situaţie i-a înfuriat pe oficialii CFR-ului, care au anunţat că nu mai vor să fie arbitraţi de Alexandru Tudor.

Paszkany şi compania îl mai ţin minte pe Tudor pentru un meci în care au fost dezavantajaţi clar. Acum câteva sezoane, într-un Steaua - CFR în care gazdele s-au impus, Tudor n-a dat două penalty-uri clare pentru clujeni.

Nici Adrian Porumboiu n-are o părere mai bună despre „Brad Pitt". El l-a acuzat pe centralul bucureştean că, de fapt, face jocurile CFR-ului.

Paszkany a explodat

Acum, cu câteva ore înainte de CFR - Vaslui, finanţatorul formaţiei din Gruia a atacat vehement delegarea lui Tudor.

„Crăciunescu a dat o ultimă palmă CFR-ului înainte de a pleca. Tudor e vinovat de tot ce s-a întâmplat, sezonul trecut, în meciul cu Universitatea Cluj, iar, într-un alt joc cu Steaua, ne-a refuzat vreo trei lovituri de la 11 metri. Delegarea lui Tudor la CFR - Vaslui e ultimul joc de culise al lui Crăciunescu", a declarat Arpad Paszkany pentru „citynews".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite