Dumanska: „Pentru asta am muncit“, Crina Pintea: „Visăm la semifinale“, Ambros Martin: „Fetele sunt obosite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România s-a impus în faţa Norvegiei, scor 31-23, şi merge cu 4 puncte în faza grupelor principale. Portarul Iulia Dumanska, declarată cea mai bună jucătoare a meciului, şi pivotul Crina Pintea au reacţionat după succesul fantastic în faţa principalei favorite.

"Sunt fericită că am făcut un meci mare. Noi am încercat să facem un joc bun, nu ne-a interesat de adversar. Am fost foarte concentrate. Suntem fericite, mergem să ne odihnim şi aşteptăm meciurile din grupa principală. Pentru asta am muncit, să mergem cu 4 puncte mai departe“, a zis Iulia Dumanska la TVR.

Pintea visează la semifinale

"Suntem foarte fericite că am reuşit să câştigăm. Am fost supermotivate. E minunat! Mă bucur tare mult că suntem atât de unite. Sper să fim sănătoase, cu o asemenea apărare şi o asemenea poartă nu cred că ne poate sta cineva în cale. Visăm la semifinale, dar este o cale destul de lungă. O luăm pas cu pas şi cred că putem face ceva foarte frumos!", a declarat pivotul Crina Pintea.


Ambros Martin jubilează

"Aşa trebuia să jucăm. Aveam nevoie neapărat de cele două puncte astăzi, aşa cum aveau şi ele după eşecul cu Germania. Sunt fericit că jucăm la un asemenea nivel şi că am obţinut o astfel de victorie. Acum trebuie doar să ne recuperăm, să pregătim relaxaţi meciurile următoare. Fetele sunt doar obosite fizic în acest moment. Mental sunt sigur că nu pot fi mai fericite de atât", a declarat Ambros la TVR.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite