De la Napoli, la Paris Saint-Germain / Lavezzi a semnat cu francezii pentru 4 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    PSG Official Website | Argentinianul a jucat 5 ani pentru Napoli
PSG Official Website | Argentinianul a jucat 5 ani pentru Napoli

Ezequiel Lavezzi a semnat cu PSG un contract de patru ani, conform site-ului oficial al clubului. În vârstă de 27 de ani, argentinianul a efectuat luni dimineață vizita medicală.

Lavezzi a jucat trei ani la San Lorenzo, iar din 2007 a evoluat pentru Napoli, costul transferului ridicându-se la 7 milioane de euro. În cele 5 sezoane în Serie A, fotbalistul a marcat de 38 de ori.

Argentinianul a comentat încheierea contractului cu Napoli: „Câteva meciuri în tricoul albastru și mi-am dat seama ce înseamna fotbalul pentru oamenii de aici și ce înseamna nebunia, plăcerea de a juca fotbal. Napoli a crescut ușor, ușor de când am venit eu aici și s-a transformat într-o putere europeană. Am crezut mereu în noi. Am râs, am plâns și ne-am bucurat împreuna de performanțele noastre.”

Prietenii mei napoletani, veți rămâne în inima mea. Pentru totdeauna. Mulțumesc.a declarat Lavezzi într-o notă emoționantă.

Din punct de vedere sportiv, PSG mă va ajuta să progresez. Este un club care va deveni tot mai important. Aici am posibilitatea să cîştig trofee, la care să contribui şi eu. La mijloc este şi oraşul, doar toată lumea îşi doreşte să locuiască la Paris, a declarat atacantul cu ocazia parafării contractului.

Negocierea transferului s-a întins pe câteva săptămâni, iar presa din Hexagon îl estimează la 30 de milioane de euro.

PSG a început deja pregătirile sub comanda lui Carlo Ancelotti, dar Lavazzi beneficiază de câteva zile libere în plus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite