CTP explică de ce a pierdut Halep: „N-am ce să-i reproşez Simonei! M-a uluit ce am văzut timp de două ore“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză a finalei de la Beijing în care, în premieră, Caroline Garcia (15 WTA) a reuşit să o învingă pe Simona Halep.

Reputatul jurnalist a remarcat, la fel ca toţi cei care au urmărit finala, serviciul devastator al franţuzoaicei. Aceasta a făcut puncte uriaşe, inclusiv pe serviciul doi!

„Eu nu am văzut-o pe Garcia să joace ca până acum, a servit inuman vreme de două ore excepţional şi cu primul serviciu şi cu al doilea. A servit cu 170 km/h, 180 km/h. Simona a servit şi ea foarte bine, a jucat foarte bine din câmp, dar Garcia a rezistat într-un mod în care m-a uluit, o jucătoare care să servească la nivel maximum în regim de două ore ca o maşină. Nu a perdut Simona, nu am ce să-i reproşez Simonei în acest meci“, a explicat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

El a subliniat, totuşi, că succesul obţinut de Garcia nu e o foarte mare surpriză: „ Simona a jucat foarte bine astăzi. Aud banalitatea sistematică cum că toate vor s-o bată. Caroline a făcut un tenis incredibilă în două săptămâni la Wuhan şi la Beijing. Nu a apucat-o din senin un joc extraordinar de bun cu Halep“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite