CSM București – Rapid, urmat de acuze grave: Clubul Primăriei le-a pus bețe în roate fanilor!

0
Publicat:

CSM București – Rapid ar fi trebuit să fie un spectacol sportiv pe teren și unul al fanilor în tribune. Dacă pe teren meciul a fost chiar excelent, dramatic, încheiat cu victoria la limită a „tigroaicelor“, scor 27-26 (a fost 13-13 la pauză), în schimb, în mod surprinzător, în tribune au fost destul de multe locuri goale.

Cristina Neagu, 8 goluri, a fost cea mai bună marcatoare pentru CSM în meciul cu Rapid.
Cristina Neagu, 8 goluri, a fost cea mai bună marcatoare pentru CSM în meciul cu Rapid.

Sala Polivalentă are o capacitate de aproape 5.300 de locuri. La meciul CSM București – Rapid au asistat însă vreo 4.500 de oameni. Asta în ciuda faptului că a existat un interes uriaș în jurul derby-ului care a cam făcut-o pe CSM campioana Ligii Florilor. Deși mai sunt 12 etape de jucat, având în vedere că echipa antrenată de Adi Vasile are deja 6 puncte peste locul 2, dar și diferența de valoare care există între CSM și restul competitoarelor, lucrurile sunt cam clare.

Revenind la problema scaunelor rămase goale la meciul CSM București – Rapid, după partidă, pe această temă s-a iscat un scandal uriaș. Pentru că formația giuleșteană a acuzat clubul Primăriei că le-a pus bețe în roate fanilor și a împiedicat prezența lor la meci.

Ce a acuzat Rapid printr-un comunicat?

*Felicitări CSM pentru victorie, ruşine organizatorilor pentru toate mizeriile de astăzi!

Aţi anunţat SOLD OUT în mai puţin de 24 de ore dar în sală au fost sute de locuri libere, edificatoare imaginile cu “peluza CSM” din timpul jocului, cu mai mult de jumătate din locuri libere.

*Aţi arătat o lipsă totală de respect pentru oficialii clubului, inclusiv în ziua meciului, făcând un ping pong permanent cu ei în ceea ce priveşte locurile pentru aceştia. Majoritatea au fost scârbiţi de tot acest circ cu biletele, fiţi bucuroşi că toţi au stat în peluză, începând cu preşedintele Bogdan Vasiliu!

*Aţi cumpărat mii de vuvuzele, puse pe fiecare scaun, deşi o mare parte din ele era evident că nici nu vor fi folosite, cu scopul de a acoperi galeria noastră minunată. O mizerie cum rar se poate vedea, timp de 60 minute aproape încontinuu spectatorii CSM să sufle în vuvuzea doar să nu se audă cântecele galeriei adverse.

*Aţi strigat încontinuu la cei de la sunet să dea muzica cât mai tare, inclusiv la finalul meciului când în sală rămăsese exclusiv galeria Rapidului. Halucinant câtă răutate aţi putut aduna în voi!

Aţi câştigat, probabil, şi titlul de campioană. Probabil ăsta este singurul lucru care contează pentru voi, pentru restul avem vuvuzele!

*Mulţumim tuturor rapidiştilor prezenţi la meci, mulţumim Peluza Nord - Rapid Bucureşti pentru susţinere, ne cerem scuze în numele CSM pentru tot ce s-a întâmplat astăzi în tribune. Noi mergem înainte, fiţi convinşi că iubirea faţă de un club de tradiţie nu depinde de rezultate şi de vuvuzele!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite