Cristiano Ronaldo a ajuns la 69 de goluri marcate într-un sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a marcat, ieri, în meciul cu Cehia din sferturile de finală ale Campionatului European din Polonia şi Ucraina, golul său cu numărul 69 în acest sezon, informează As.

Ronaldo traversează cel mai bun an din carieră. El a înscris de 60 de ori pentru Real Madrid: 46 de reuşite în Primera Division - record personal, zece în Liga Campionilor, trei în Cupa Spaniei şi unul în Supercupa Spaniei.

La echipa naţională el are în palmares nouă goluri: cinci în preliminarii, trei la turneul final şi unul într-o partidă amicală, disputată cu Luxemburg.

Fostul său coechipier din naţionala lusitană Nuno Gomes spune că Ronaldo este cel mai bun jucător din lume şi poate conduce Portugalia în finala Euro-2012. "Sper ca Portugalia să ajungă în finala Euro-2012 şi el să bată recordurile. Cu siguranţă, el va bate multe recorduri până la finalul carierei, pentru că este cel mai bun din lume. Este figura proeminentă a acestui Campionat European şi sper să continue în aceeaşi notă, pentru că mai avem doar două partide", a declarat Gomes.

Naţionala Portugaliei a învins, joi seară, la Varşovia, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Cehiei, în primul sfert de finală din cadrul Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Unicul gol al partidei a fost înscris de Cristiano Ronaldo, în minutul 79.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite