Corona - Dinamo: 1-1. Dragoş Grigore: „Am simţit că ne-am făcut de râs! E nevoie de un şoc la echipă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Grigore, jucător al echipei Dinamo FOTO Răzvan Păsărică
Dragoş Grigore, jucător al echipei Dinamo FOTO Răzvan Păsărică

Corona Braşov - Dinamo: 1-1 / După ce în primele patru etape ale campionatului actual, Corona nu a reuşit să obţină niciun punct, braşovenii au încheiat la egalitate meciul cu Dinamo, disputat vineri pe teren propriu.

Dragoş Grigore, fotbalist al echipei Dinamo, a criticat situaţia echipei sale, care a obţinut o remiză în faţa unei nou-promovate: „Din păcate nu reuşim să ne revenim. Nu ştiu dacă mai e ceva de spus, am jucat slab, nu reuşim să ne revenim. Trebuie să schimbăm ceva pentru că altfel nu putem continua. Antrenorul împreună cu cei din staff au văzut ce a fost pe teren. Eu din teren am simţit doar că am făcut o partidă slabă. Nu ştiu cine trebuie să plece dar ceva trebui să se întâmple. Nu putem să ne facem de ruşine meci de meci. Trebuie să schimbăm ceva. Trebuie un şoc la echipă. Am simţit că m-am făcut de ruşine“, a declarat jucătorul pentru DigiSport.

Dinamo ocupă locul 10 în clasamentul Ligii I, cu 5 puncte acumulate şi un bilanţ de o victorie, două egaluri şi două înfrângeri. Alb-roşii au pierdut şi derbiul cu Steaua, disputat etapa trecută pe teren propriu (1-2) şi vor întâlni săptămâna viitoare Universitatea Cluj în Ştefan cel Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Dinamo continuă seria ruşinilor. „Câinii“ au remizat la Corona Braşov, echipă care nu luase niciun punct în primele patru etape

Mulţescu a văzut alt meci: „În repriza a doua am făcut antrenament cu public! Nae Manea vrea să plece de la Corona“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite