Contestatarii lui Halep, puşi la zid: „O să plângem după Simona, aşa cum plângem acum după Hagi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep. FOTO: GettyImages
Simona Halep. FOTO: GettyImages

Chiar dacă ocupă locul 1 mondial de la 9 octombrie 2017 şi a avansat până în semifinalele primului Grand Slam al anului, Simona Halep e, în continuare, contestată de anumiţi oameni care, ca să fim eleganţi, pot fi catalogaţi doar ca nişte „hateri“.

E suficient să parcurgi comentariile postate la articolele cu Halep pentru a te oripila pur şi simplu. 

Într-un dialog cu prosport.ro, fostul fotbalist, Nicolae Grigore s-a arătat indignat de tratamentul la care e supusă şi acum constănţeanca de 26 de ani.

„Pentru noi, pentru români, e ceva extraordinar să avem locul unu în tenisul feminin. Nu sunt neapărat un fan al tenisului, dar mă miră faptul că Simona e atacată şi contestată în anumite momente. În regulă, ne putem mândri cu Ţiriac şi cu Năstase, dar ar trebui să arătăm mai mult respect şi mai multă consideraţie unei jucătoare care e lider mondial. Am întreaga apreciere pentru ceea ce face Halep, îi ţin pumnii să câştige acest Grand Slam. Ar fi ceva extraordinar, atât pentru ea, cât şi pentru noi ca ţară“, şi-a început discursul fostul rapidist.

„În momentul în care reprezinţi ţara la acel nivel şi totuşi eşti contestat...e o decepţie! Cred că ţine de societatea românească. L-am atacat pe Hagi când îl aveam, acum plângem că mai trec 100 de ani până când găsim un nou Hagi. Aşa facem, probabil, şi cu Simona şi, peste cinci ani o s-o căutăm pe noua Simona Halep, pe care azi o atacăm că se dă accidentată în cazul în care pierde un meci. E specific acestei societăţi, în care totul trebuie distrus şi atacat“, a încheiat Grigore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite