Celtic - CFR Cluj Bogdan Mara:„Suntem fără cuvinte. Am demonstrat că se poate şi fără achiziţii mari”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, marţi seară, la Digisport, că meciul cu echipa Celtic Glasgow, scor 4-3, a fost unul de infarct, "un thriller cu happy-end".

„A fost un meci de infarct, Suntem fără cuvinte. A fost un thriller cu happy-end. Băieţii s-au autodepăşit, au făcut un meci incredibil. Am demonstrat că se poate şi fără achiziţii mari, cu multă muncă şi ambiţie. Nu cred că a fost un meci de o asemenea intensitate în ultimii ani jucat de o echipă din România. Era normal ca Celtic să ne atace, să aibă şi arbitrul de partea ei. Vedem că suntem mici. Chiar dacă ne-am calificat, trebuie spus şi că s-au dictat foarte uşor deciziile în favoarea lor.  

Jucătorii merită felicitări. Suntem extrem de fericiţi pentru că am demonstrat că se poate. Cu multă muncă, cu dăruire, cu seriozitate. Sperăm să o facă şi alte echipe româneşti şi să ridicăm fotbalul românesc de acum înainte. Acest grup s-a creat în jurul lui Dan Petrescu. A făcut nişte schimbări interesante şi bune pentru noi. A reuşit să le imprime un stil de învingător. Le-a transmis că se poate. Dacă ai un grup unit, toţi trag la aceeaşi căruţă, se poate”, a spus Bogdan Mara, la TV Digi Sport. 

CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite