Bătrânul „Pippo“ e din nou numărul 1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AC Milan i-a adus în vara asta pe Ibrahimovici şi pe Robinho ca să facă echipă cu Ronaldinho şi Pato, dar tot bătrânul Inzaghi îi scoate pe „diavoli” din bucluc. „Pippo” a întors de unul singur meciul cu Real Madrid, înscriind la 1-0 pentru „galactici” două goluri care l-au transformat în cel mai prolific marcator din istoria cupelor europene.

Astfel, cu cele 70 de reuşite ale sale, italianul i-a depăşit în clasamentul all-time pe Gerd Müller şi pe Raul Gonzalez, ambii cu câte 69 de goluri, care însă au punctat exclusiv în CCE/Liga Campionilor. Inutil de menţionat că Inzaghi a marcat şi acum, ca de nenumărate ori de-a lungul carierei, cu mult noroc şi dintr-un ofsaid clar.

„Gazzetta dello Sport" a comparat cifrele lui Cristiano Ronaldo cu ale lui Inzaghi. La 37 de ani şi în cele 35 de minute jucate cu Real, „Pippo" a marcat de două ori din două şuturi, în timp ce portughezul de 25 de ani, integralist, n-a prins nici măcar odată cadrul porţii.

Miercuri, seara recordurilor în Liga Campionilor!

-Higuain a marcat golul 700 pentru Real Madrid.
-Marsilia a administrat Zilinei cea mai categorică înfrângere în deplasare, 7-0. Scorul de la pauză, 4-0, este un alt record pentru un meci în deplasare.
-Bayern este prima echipă germană care câştigă primele patru meciuri în grupă.
-Ajax este prima echipă olandeză care marchează 100 de goluri. PSV are 90, iar Feyenoord 33.
-Real Madrid rămâne fără victorie după şapte deplasări pe „San Siro", cu AC Milan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite