Banderolă de moral pentru Grigore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andone vrea să-l ajute pe fundaşul de 24 de ani să treacă peste gafa de la naţională şi îl va desemna căpitan la unele meciuri. Dragoş Grigore e om de bază pentru Dinamo, dar ultimele două erori, în meciul naţionalei cu Cipru şi în cel al lui Dinamo cu Hajduk Split, l-au demoralizat.

Turneul din Antalya a fost de bun augur pentru Grigore. A avut o evoluţie constantă şi a fost în premieră căpitan în amicalul cu Partizan Belgrad (0-0). Însă a venit partida cu Hajduk Split (1-1), când croaţii au marcat în urma unei gafe de-a sa. „Am greşit. Nu cred că o să mi se ia capul, dar sunt nervos că m-am complicat în loc să joc simplu şi să dau mingea afară", a spus atunci jucătorul, iar Andone i-a fost alături şi l-a încurajat.

Andone a vizionat meciul naţionalei cu el

A venit apoi convocarea la echipa naţională, o altă premieră, dar Grigore a „comis-o" din nou la faza golului ciprioţilor. Selecţionerul Răzvan Lucescu l-a apărat: „Pe un joc bun şi după atâtea şi atâtea ocazii să primeşti gol... sigur că nu sunt mulţumit. Îmi pare rău de Grigore pentru că făcuse un meci perfect. Are calităţi extraordinare, probabil a fost un moment de lejeritate. A contat lipsa de experienţă." Dar tot Andone avea să-i fie adevăratul sprijin. Fundaşul de 24 de ani s-a întors în Antalya, colegii i-au fost alături, iar antrenorul l-a luat deoparte şi a discutat îndelung cu el. Apoi, tehnicianul a cerut dvd-ul cu meciul naţionalei, pentru ca alături de fundaş şi de ceilalţi elevi ai săi, care au fost convocaţi la naţională, să analizeze partida şi în special momentul în care a greşit Dragoş.

„O să-l ajutăm să treacă peste acest moment"

„Nu cred că va fi afectat pe termen lung şi eu o să-l ajut să treacă peste acest moment", a spus „Fălcosul". Concluzia întâlnirii a fost că apărătorul se va bucura în continuare de sprijin şi, mai mult, va primi din nou banderola de căpitan în anumite meciuri din returul campionatului, mai ales atunci când Dănciulescu nu va fi pe teren. Acum, la Dinamo, deşi vestiarul votează cine e căpitan, Ando are ultimul cuvânt. 

"Sper să uit de greşeala aceea şi să fiu convocat din nou. Colegii şi antrenorul au fost alături de mine, m-au susţinut tot timpul."
Dragoş Grigore fundaş Dinamo

Albanezul Bakaj debutează azi, cu Andijan

Roş-albii vor întâlni azi formaţia Andijan, din prima ligă din Uzbekistan. Această partidă va însemna debutul albanezului Elis Bakaj în tricoul roş-albilor, mijlocaşul fiind adus în această iarnă de la Dinamo Tirana, în schimbul a 400.000 de euro. Meciul se va juca la Susesi Sport Center, în Antalya, şi va fi transmis în direct de Digisport, de la ora 16.00. Andone intenţionează ca elevii săi să mai joace un amical până la data de 15 februarie când se va încheia cantonamentul din Turcia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite