Aryna Sabalenka, în pericol la Turneul Campioanelor. Numărul 1 mondial se agață de un singur meci

0
Publicat:

Jessica Pegula a câștigat duelul de la Turneul Campioanelor cu Aryna Sabalenka, 6-4, 6-3, și i-a stricat calculele liderului mondial. Sportiva din SUA și-a asigurat calificarea în semifinalele competiției, iar belarusa este obligată să câștige ultimul meci din grupă, cu Elena Rybakina, pentru a rămâne în concurs.

Aryna Sabalenka, în pericol de eliminare la Turneul Campioanelor. Foto Getty images
Aryna Sabalenka, în pericol de eliminare la Turneul Campioanelor. Foto Getty images

După un prim meci la Cancun în care a cedat doar un game cu Sakkari, Sabalenka părea să plece favorită în disputa cu numărul 5 WTA, mai ales că se impusese în ultimele 4 meciuri directe. Doar că belarusa nu și-a găsit deloc ritmul și a comis o mulțime de greșeli neforțate care au costat-o.

În celălalt meci al grupei, Elena Rybakina a luptat din greu pentru a obține victoria contra Mariei Sakkari. Grecoaica a început extrem de greoi, cedând cu 0-6 în primul set, după care și-a revenit, obținând setul secund la tie-break. În cele din urmă, s-a terminat 6-0, 6-7, 7-6 pentru Rybakina, care va avea meci decisiv cu Sabalenka pentru calificarea în semifinalele competiției. Iar kazaha speră la victoria decisivă, având avantajul ultimelor două succese în fața liderului mondial.

Grupa Bacalar

Aryna Sabalenka - Maria Sakkari 6-0, 6-1

Elena Rybakina - Jessica Pegula 5-7, 2-6

Aryna Sabalenka - Jessica Pegula 4-6, 3-6

Maria Sakkari - Elena Rybakina 0-6, 7-6, 6-7

Grupa Chetumal

Coco Gauff - Ons Jabeur 6-0, 6-1

Iga Swiatek - Marketa Vondrousova 7-6, 6-0

Iga Swiatek - Coco Gauff 6-0, 7-5

Ons Jabeur - Marketa Vondrousova 6-4, 6-3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite