Nicoleta Luciu a împlinit 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela „Iubire şi onoare“, a împlinit ieri  30 de ani.

„Anul acesta am ales să merg la prietena mea, Luminiţa, în Buftea. Ne-am gândit noi încă de anul trecut să facem un grătar şi o petrecere câmpenească, că o dată-n viaţă faci 30 de ani. Cel mai fericit a fost cel mic, Zsolt, pentru că are cu cine să se joace, dar şi că mama lui a primit multe cadouri", povesteşte Nicoleta. Cel mai frumos dar a venit de

 la fiul ei, Zsolt: „De la începutul săptămânii îl duc pe Zsolt la grădiniţă. Îi place foarte mult şi, joi dimineaţă, am avut surpriza, când plecam de la grădiniţă, să-l aud pe fiul meu că strigă după mine şi-mi spune «bye-bye». Semăna mai mult cu «bau-bau», dar am realizat că-şi ia «la revedere» în engleză. Am fost cea mai fericită mămică din lume".

Desen în dar

Cadourile din partea celui mic nu s-au oprit aici. „Vineri după-amiaza, când ­l-am luat de la grădi, Zsolt mi-a arătat un desen, erau de fapt degetele lui colorate puse pe o hârtie albă pentru că nu ştie, încă, să mânuiască pensula. Doamna educatoare mi-a spus că este primul lui cadou pentru mine şi l-am pus la panoul cu creaţiile lor artistice", a spus emoţionată Nicoleta.Vedeta postului Acasă TV  poate fi urmărită, din 20 septembrie în telenovela „Iubire şi onoare". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite