Adele, victima unui hacker care a făcut publice fotografii intime ale cântăreţei: Ce imagini au apărut pe internet stârnind furia artistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa britanică Adele a fost victima unui hacker care a furat şi a făcut publice fotografii intime ale artistei, printre care o ecografie din timpul sarcinii şi alte imagini din viaţa sa privată.

Se speculează că hackerul, un presupus fan înrăit al cântăreţei, a accesat imaginile personale prin intermediul contului de e-mail al iubitului artistei, Simon Konecki. Printre fotografiile care au început să circule pe Facebook se numărau un selfie al artistei făcut în bucătărie, pe când era însărcinată, o fotografie din copilărie scoţând limba la cameră şi o alta de la vârsta de 20 de ani, în care apare întinsă pe un pat, ţinând o sticlă de şampanie şi o ţigară în mână, arată The Sun.

Însă apariţia ecografiei din a cincea lună a sarcinii, în care părinţii aflau sexul copilului, este cea care a deranjat-o cel mai mult pe Adele, care este deosebit de protectivă cu fiul său în vârstă de trei ani. După ce fotografiile au fost făcute publice, unul dintre fani a contactat echipa de management a artistei, care i-au închis conturile de socializare pentru a evita compromiterea acestora.

Fanul care a sesizat aceste nereguli a declarat: „Am fost consternat şi îngrijorat pentru Adele când am văzut pozele. Sunt foarte intime şi n-ar trebui făcute publice. E dezgustător ca aşa-zişii ei fani le-au distribuit şi am considerat că acest lucru trebuie oprit. Dacă Adele ar fi vrut să împărtăşească aceste poze, sunt sigur că ar fi făcut-o. Este alegerea ei dacă poze personale ca acestea să fie arătate lumii.“

Anterior acestui incident, Adele a vorbit despre nevoia sa de a-şi proteja viaţa privată, în special acum că a devenit mamă. „Oamenii cred că urăsc faima. Nu este adevărat. Sunt doar speriată de ea. Degradarea lui Amy Winehouse este unul din motivele pentru care sunt speriată. Cu toţii ne-am distrat pe seama suferinţei ei. M-a întristat teribil acest lucru. Acel nivel de atentie este înspăimântător“, a spus cântăreaţa.

Surse ale publicaţiei „The Sun“ au dezvăluit că acesta este exact lucrul pe care Adele îl urăşte la celebritate: „Poate că este emotivă pe scenă şi împărtăşeşte sentimente fanilor, dar consideră că trebuie să existe şi limite. A fost furioasă şi îngrijorată când echipa de management i-a spus despre fotografii şi le-a spus să se ocupe imediat de această problemă.“

Este neclar dacă infracţiunea a fost reclamată la poliţie. Reprezentanţii cântăreţei au refuzat să comenteze. Adele este în mijlocul unui sesiuni de şase nopţi la O2 Arena din Greenwich, în sud-estul Londrei, ca parte a turneului său mondial care cuprinde 107 spectacole.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă britanică ce a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. A doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio – „25“. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You“ şi „Rolling in the Deep“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite