Noutăţi: Imprimantă performantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Epson
Epson

Epson lansează prima imprimantă cu transfer termic compatibilă cu standardul ecologic Energy Star.

Epson TM-T88V poate fi des­crisă prin trei cuvinte: calitate, economie, eficienţă energetică. Modelul a fost conceput pentru volume foarte mari de lucru.

Notebook-uri inteligente

Notebook-urile Sony Vaio seria F sunt dotate cu ultima generaţie de procesoare Intel® CoreTM i7 (Quad Core), care asigură cele mai înalte performanţe multimedia. Puterea superioară este completată de o unitate Blu-ray şi o memorie de DDR3 de 8GB.

Chitară cu touchscreen

Prima chitară digitală din lume a fost creată de Michael, un inginer software care lucrează pentru o companie australiană din Sydney. Chitara se numeşte Misa, este complet lipsită de corzi, are un LCD touchscreen de 8,4 inci, cu rezoluţie de 800×600, procesor care rulează la 500Mhz.

www.

claudiarusu.ro
Descoperă tricourile psi cu mesaje pentru minte şi suflet! Claudia Rusu a găsit modalitatea de a promova această idee altfel, într-un mod artistic. Imediat s-a apucat de realizat tricouri cu mesaje psi, ca o modalitate de a-i încuraja pe oameni să înceapă să se bucure de viaţa lor. Clientul poate veni cu propriile sale idei.

ladymagpie.com
Lady magpie - bijuterii din materiale preţioase, naturale şi vintage, atent selecţionate, culese de prin călătorii sau din cuferele bunicilor de pretutindeni. Din pietre naturale, dantele vintage şi mătăsuri japoneze, coţofana împleteşte bijuterii pe care să le porţi, cu aceeaşi plăere, mult timp de acum încolo.

banel.ro
Vrei o porţie sănătoasă de râs? Ei bine, atunci intră pe www.banel.ro şi descoperă o serie de videoclipuri şi poze haioase adunate de prin lume sau de la noi, iar timpul tău va trece mai rapid. Bănel din Brăila are de toate, pentru toţi. Apasă pe link şi vezi ce minunăţii descoperi pe site la el.

Ştiaţi că...

... primul videoclip destinat promovării unei piese pop este cel al piesei „Bohemian Rhapsody" a trupei Queen (1975)?
... cea mai mare sală de cinema din lume este Radio City Music Hall din New York, deschisă în 1932, care dispune de 6.000 de locuri?
... Arnold Schwarzenegger a primit 15 milioane de doalri pentru „Terminator 2 - Judgement Day" şi a rostit în total 700 de cuvinte? Un calcul la sânge arată că celebra sa replică „Hasta la vista, baby" a costat Hollywoodul 85.716 de dolari.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite