Noutăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera web TANDBERG, care poate fi conectată prin USB, este prima şi singura cameră HD gândită pentru a oferi o experienţă optimă videocomunicaţiilor pentru platforme PC.

Cameră web precisă

Oferă o rezoluţie 720p, cu 30 de cadre pe secundă, pentru video-comunicaţii de calitate.

Notebook performant

NVIDIA lansează a doua generaţie de procesoare grafice NVIDIA® IONTM , ce permit obţinerea unor performanţe de 10 ori mai mari în comparaţie cu netbook-urile obişnuite. A doua generaţie de unităţi de procesare vizuală ION rulează conţinut HD.

Memorii cu consum scăzut

Kingston Technology lansează primele memorii din lume cu frecvenţe ridicate şi consum de curent foarte scăzut. Noile memorii HyperX sunt primele module DRAM de pe piaţă care rulează la 1600MHz, respectiv 1866 MHz.

www

teacup.ro

Dacă eşti un cititor înrăit şi vrei să găseşti noi cărţi pe care le poţi devora, atunci intră pe www.teacup.ro, locul unde vei găsi una dintre cele mai mari comunităţi ale cititorilor din România. Aici vei putea să-ţi creezi un cont, să discuţi pe marginea cărţilor şi, de ce nu, să descoperi noi lecturi.

neocortex.ro

Pasionaţii de web design pot găsi aici informaţii despre cum să creezi o pagină web, care sunt principalele lecţii în programarea web, cum să-ţi creezi propriul magazin online etc. Mai mult, Neocortex oferă posibilitatea de a crea şi administra site-urile celor care nu se pricep prea mult la limbajul html.

animaxtv.ro

Copiii şi adulţii deopotrivă pot intra pe site-ul programului Animax pentru a găsi informaţii despre serialele de desene animate preferate. Aici poţi descoperi o serie de joculeţe educative, dar şi programul de difuzare al desenelor animate. Un site util pentru cei mici.

Ştiaţi că...

... oamenii sunt obişnuiţi să recicleze din cele mai vechi timpuri? Studii arheologice au arată că în perioadele când resursele de materii prime se diminuau, gropile de gunoi ale oraşelor antice conţineau mai puţine deşeuri cu potenţial pentru reciclare (unelte, ceramică etc).

... statueta Oscar era făcută din lemn în timpul celui de-al Doilea Război Mondial?

... benzile desenate cu Donald au fost interzise în Finlanda pentru că răţoiul nu purta pantaloni?

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite