Concert Maroon 5: Antonia şi Les Elephants Bizarres cântă în deschiderea show-ului de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonia şi Les Elephants Bizarres cântă în deschiderea concerului Maroon 5
Antonia şi Les Elephants Bizarres cântă în deschiderea concerului Maroon 5

Antonia şi trupa Les Elephants Bizarres vor concerta în deschiderea show-ului Maroon 5, ce va avea loc duminică, 5 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Accesul la concert se va face începând cu ora 16.30, urmând ca la 17.30 să înceapă concertul artiştilor români. Trupa Maroon 5 va urca pe scenă după ora 20.00.

Antonia va urca pe scenă alături de trupa sa şi va interpreta hiturile care au facut-o cunoscută, printre care „Marabou“, „Jameia“, „Hurricane“, „Wild Horses“, „Morena“, „I Got You“, „Marionette“, dar şi cele mai recente single-uri „Greşesc“, „Vorbeşte lumea“ şi „Sună-mă“, împreună cu Carla’s Dreams.

Cu o carieră în ascensiune, de peste şapte ani pe piaţa muzicală din România, Antonia s-a impus ca un artist tânăr, fresh, cu o voce notabilă şi o imagine diferită şi datorită background-ului american. De asemenea, a avut colaborari cu artişti precum Holograf, Vunk, Puya, Tom Boxer, Inna, dar si celebrul artist international Jay Sean. Antonia a susţinut peste 300 de concerte în toate colţurile României, dar şi în Dubai, Monaco, Serbia, Bulgaria şi Grecia.

Trupa Les Elephants Bizarres va aduce ritmurile de indie electro synth-pop înaintea show-ului celor de la Maroon 5. Formaţia înfiinţată în 2007 a mai concertat în deschiderea unor spectacole din Marea Britanie, Franţa, Austria, Cehia şi au urcat pe scenele din România alături de trupe de renume precum: Motorhead, Moby, Billy Idol şi James Blunt.

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul romanesc. Trupa a luat cu asalt scena muzicii alternative româneşti cu LP-ul de debut, „Hello“. Primul lor single, „Hello! Says the Devil!“, a stat pe primul loc în topuri timp de şapte săptămâni la rand. Faima Les Elephants Bizarres a călătorit rapid peste graniţă, trupa fiind invitată să cânte la EXIT Festival (cel mai mare festival de muzică din Serbia, in 2012).

Între 2011 si 2012, trupa a plecat în turneu în întreaga ţară şi a lansat mai multe single-uri: „Smile“ (2011), „Wish You Were Here“ (2012– piesa ce a fost folosită pe coloana sonoră a peliculei „KIDDO“, primul film interactiv românesc) şi „Nu mă opri“, care a devenit instantaneu un hit, fiind prima piesă alternativă cu versuri în limba română ce a stat în topurile unui radio românesc mainstream câteva săptămâni la rând.

În 2014 Les Elephants Bizarres a câştigat premiul Best Alternative Band acordat de revista SUNETE şi a fost aleasă de către un juriu internaţional pentru a urca pe scena Forbes Cool Brands Gala, confirmându-si astfel poziţia de lider în muzica independentă din România. Trupa lucrează în prezent la viitorul album de studio ce se va lansat in luna octombrie şi pregăteste un turneu naţional. Primul single de pe noul album va avea lansarea oficiala la sfarsitul acestei luni.

Concert Maroon 5: Ultimele bilete

Ultimele biletele pentru primul concert Maroon 5 la Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, dar şi de la intrare, în ziua concertului, în limita disponibilităţii.

Acces General - 194.4 RON

Golden Circle - 464,4 RON

Diamond Circle - 572,4 RON

Maroon 5 susţine un concert în premieră în România, în cadrul truneului de promovare al albumului „V“. Solistul trupei, carismaticul Adam Levine, împreună cu ceilalţi 5 membri ai formaţiei vor cânta live unele dintre piesele care i-au făcut celebri, precum: „Payphone“, „Maps“, „Animals“, „Moves Like Jagger“, „Sugar“, „One More Night“ şi multe altele. 

Formaţia a fost înfiinţată în 2001, la Los Angeles, şi este formată din Adam Levine (voce, chitară), James Valentine (voce, chitară), PJ Morton (clape), Mickey Madden (bas) şi Matt Flynn (tobe).

Maroon 5 şi-a consolidat poziţia în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente şi longevive trupe ale muzicii pop, albumele sale fiind vândute în peste 17 milioane de exemplare. Trupa a lansat cinci albume de studio, debutul discografic, „Songs About Jane“ (2002), fiind vândut în peste zece milioane de copii în întreaga lume. Din palmaresul formaţiei fac parte patru premii Billboard, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Aeard.

Maroon 5 a caştigat fanii şi criticii deopotrivă cu stilul muzical inovator, un mix rock şi R&B, introdus în albumul lor de debut, dar şi în dublul album placat cu platină, „It Won’t Be Soon Before Long“, care a inclus hit-uri precum „Makes Me Wonder“ şi „If I Never See Your Face Again“.

Cel mai nou album al trupei, „V“, a debutat pe primul loc în Billboard Top 200 şi este o descriere a călătoriei grupului până în prezent, captând esenţa hit-urilor trupei de la început şi continuând cu succesul celor mai recente. Primul single extras de pe album, „Maps“, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 în 18 ani şi a intrat în Top 100 în peste 18 tari.

Concert Maroon 5: Reguli de acces

Organizatorii recomandă publicului să vină din timp la concert, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare situate în Bulevardul Libertăţii, intrarea Izvor şi intrarea Coşbuc. Pentru fiecare categorie de bilet va exista o poartă specială, iar fanii vor fi îndrumaţi de către agenţii de securitate. De asemenea, pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

La intrarea în locaţie, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate. În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis.

Este interzisă intrarea la concert cu: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genţi voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri, selfie stick. De asemenea este interzis accesul cu alimente şi băuturi din afara locaţiei, aceste produse vor putea fi achiziţionate de la punctele de vânzare amplasate în perimetrul concertului. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Din cauza zgomotului foarte puternic, organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor sub 12 ani. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite