Raluca Vermesan

Raluca Vermesan

Actor, traducator germana, impresar artistic
 • acum 9 ani

  "BLESSED" SAU BINECUVÂNTAREA PITEI

  PITĂ, nu PIZZA, înseamnă în jargon ardelenesc, PÂINE, nu CHIFLĂ. Cam aşa se înţeleg ardelenii cu bucureştenii. Dar asta e o altă discuţie.

 • acum 10 ani

  Nocturne matinale cu Johnny Răducanu

  Azi m-am trezit, crezând că nu voi învăţa nimic, dar îl găsesc pe nea Johnny de cum deschid televizorul, stând pe scaunul Marinei Constantinescu, în platoul emisiunii "NOCTURNE". Evident era o redifuzare in Memoriam. Dar ascultându-l pe nerăsuflate m-am apucat să notez pe un şerveţel nişte gânduri de-ale dânsului...absolut fenomenale. Ţigănuţul din Brăila, precum se denumea de multe ori a fost o fiinţă fermecătoare, cu accentul său cel moldovean.

 • acum 10 ani

  Ştiaţi că la teatrul clasic "Ioan Slavici" Arad, ianuarie 2013 este "Luna plină de teatru"?

  De ceva timp - mai exact după ce am absolvit la UNATC Masteratul de Teatrologie, Management şi Marketing Cultural - am început să fiu foarte atentă la planul repertorial al teatrelor cu care am avut vreo legătură profesională sau afectivă. De teatrul arădean mă leagă mai mult decât un angajament de onoare...mi-a format gustul pentru această meserie de har, am crescut cu producţiile acestei instituţii, îi respect colectivul artistic şi tehnic.

Vezi mai multe
Modifică Setările