USR îl acuză pe Daniel Florea (PSD) că îşi face campanie folosindu-se de epidemie: Primarul distribuie dezinfectante şi pliante electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Seidler - FOTO Eduard Enea
Cristian Seidler - FOTO Eduard Enea

Deputatul USR Cristian Seidler îl acuză pe primarul Sectorului 5, Daniel Florea, că îşi face campanie electorală folosindu-se de epidemia de coronavirus. Conform deputatului, social-democratul distribuie oamenilor săpunuri sau produse dez infectante alături de un pliant electoral pe care se află fotografia sa alături de medicul Adrian Streinu Cercel.

„Chiar şi nemernicia ar trebui să aibă o limită! Nu şi în Sectorul 5, Bucureşti, unde primarul distribuie săpun şi şerveţele dezinfectante împreună cu poza sa alături de un cunoscut medic infecţionist.

Daniel Florea, să îţi faci campanie electorală pe bani publici, încercând să profiţi de criza Covid-19, arată nemernicia fără limite de care eşti capabil. Nici măcar apelativul de politeţe, când mă adresez ţie, nu îl mai meriţi”, a scris marţi pe Facebook deputatul USR Cristian Seidler.

Acesta mai subliniază că cei care distribuie produsele intră în contact cu o parte mare din locuitori fără să folosească vreo protecţie, mărind astfel riscul de răspândire a epidemiei.

„Distribui din casă în casă pachete electorale prin oameni care se recomandă ca venind din partea Primăriei Sectorului 5, fără nicio protecţie. Oamenii aceia se expun pe ei înşişi iar mai apoi pot fi agenţi de distribuţie pentru Covid-19. Opreşte-te, Daniel Florea, înainte să faci oamenilor mai mult rău decât ai impresia că-ţi faci ţie bine, prin publicitate pe banii primăriei”, a mai scris deputatul.

Felicitări, nu dezinfectanţi

O persoană care a primit un astfel de pachet a dezvăluit pe Facebook că din pungă lipsea dezinfectantul.

„In Sectorul 5, primarul Florea a facut pachetele neelectorale cu sapun, dezinfectant si alte minuni de coronavirus. Toate erau scrise pe o felicitare. Dar, surpriza, din pachet lipsea celebrul dezinfectant, distribuitorii PSD l-au subtilizat”, a precizat cetăţeanul.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite