Nicuşor Dan anunţă că a preluat interimar conducerea ALPAB, nemulţumit de starea parcurilor din Capitală. Edilul promite curăţarea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan. FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicuşor Dan. FOTO Inquam Photos / George Calin

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat joi că a preluat interimar conducerea Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), nemulţumit de starea parcurilor din Capitală.

Primarul general a făcut joi o inspecţie inopinatnă la ALPAB, după ce în presă au apărut mai multe materiale  referitoare la stiuaţia parcurilor din Bucureşti, inclusiv a Parcului Cişmigiu, situat vizavi de sediul Primăriei Capitalei.

Nicuşor Dan a precizat că nu sunt bani de investiţii, dar tot se va ocupa Primăria de amenajarea parcurilor „Chiar dacă noi am luat decizia de desfiinţare a acestei companii, sunt luni bune în care această companie va fi plătită. Avem 40 de oameni la ALPAB şi Comp de parcuri - 100. Ei trebuie să intervină”, a declarat edilul Capitalei. 

„Luni dimineaţă 40 de oameni o să vină în Cişmigiu. Într-o săptămână parcul Cişmigiu o să arate aşa cum trebuie să arate un parc, mai puţin lucrările de investiţii, de asfaltare. O să începem cu Cişmigiu, cu parcul Carol”, a completat primarul Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite