Un bărbat a fost sunat de la primărie şi invitat să-şi ridice propriul certificatul de deces. Unde s-a petrecut incidentul bizar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un bărbat indian de 54 de ani a primit, săptămâna aceasta, cel mai ciudat apel telefonic din viaţa lui. Acesta a fost sunat pe mobil de la primărie şi invitat să-şi ridice certificatul de deces.

Chandrashekhar Desai, din Manpada in Thane, care este profesor la o şcoală din Ghatkopar, spune că săptămâna aceasta a primit un telefon de la o femeie de la primărie, de la departamentul de sănătate, care l-a invitat să vină pentru a-şi ridica certificatul de deces, conform Digi24. 

Bărbatul a spus că a fost bolnav de Covid-19 în august 2020 şi s-a tratat acasă. În timpul perioadei de izolare a fost sunat o singură dată de autorităţile medicale care s-au interesat de starea lui de sănătate.

„Mi-a spus că primăria vrea să elibereze certificatul de deces pentru Chandrashekhar Desai. I-am spus că vorbeşte cu Chandrashekhar Desai şi că nu sunt mort. A fost surprinsă şi m-a întrebat dacă altcineva din familie a murit sau a fost infectat cu Covid”, a spus bărbatul.

După apel, Desai s-a dus la primărie să lămurească incidentul.

„I-am întrebat motivul (de ce a fost declarat mort - n.n.), dar nu şi-au recunoscut greşeala. Mi-au promis că vor lua măsurile necesare pentru a corecta eroarea ”, a spus Desai.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite