Ce pedeapsă a primit o profesoară de 35 de ani din Marea Britanie care s-a iubit cu elevul ei de 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
profesoara

Kandice Barber, din Wendover,  Marea Britanie, o profesoară de 35 de ani, a fost condamnată la ani grei de închisoare pentru coruperea minorului, după ce i s-a pus pata pe un elev de 15 ani, cu care a şi întreţinut raporturi sexuale pe un câmp.

Conform Daily Star, profesoara i-a trimis elevului poze topless şi chiar un video în care se autosatisfăcea, în speranţa că acesta va da curs unei relaţii, lucru care s-a şi întâmplat. 

Elevul a căzut în mrejele profesoarei supraveghetoare şi cei doi au ajuns să se iubească nebuneşte pe un câmp, în ciuda faptului că femeia era şi măritată.

În cele din urmă, povestea dintre cei doi a ieşit la iveală, chiar dacă profesoara l-a ameninţat pe elev că va avea şi el de suferit dacă se află despre relaţia dintre cei doi. Mai mult, ea l-a minţit pe adolescent, spunându-i că este însărcinată şi că nu ştie dacă copilul este al lui sau al soţului ei, de asemenea, în încercarea de a-l manipula.

 Cadrul didactic a fost găsit vinovat de către magistraţii de la Curtea Coroanei din Aylesbury, care au  condamnat-o la şase ani şi două luni de închisoare pentru infracţiunea de corupere a minorului. 

După ce va fi eliberată din închisoare, Kandice trebuie să înştiinţeze în permanenţă autorităţile în legătură cu locul în care se află, numele ei va fi trecut într-un registru al prădătorilor sexuali şi va avea interzis să mai lucreze cu minori sau cu tineri vulnerabili.

Magistraţii au decis să ia o măsură drastică în cazul profesoarei pe motiv că "avea misiunea să ajute elevii să ia deciziile corecte şi ea i-a ajutat să ia cele mai greşite decizii". De asemenea, magistraţii au notat că femeia a folosit un copil de care trebuia să aibă grijă pentru satisfacţia personală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite