VIDEO Noul Messi vine din România şi i-a înnebunit deja pe englezi

VIDEO Noul Messi vine din România şi i-a înnebunit deja pe englezi

Un gol superb marcat de unul dintre juniorii crescuţi de Gheorghe Hagi la academia sa a devenit viral pe Internet şi i-a entuziasmat pe englezii de la Daily Telegraph, care l-au comparat deja cu Lionel Messi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai frumos gol al semifinalei turneului zonal de Juniori E, FC Viitorul - ARD Snagov (5-0), a fost înscris de Teo Tala. Acesta a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a înscris cu un şut plasat, balonul atingând şi bara înainte de a poposi în plasă.

Juniorii E (născuţi după 1 ianuarie 2004) ai formaţiei FC Viitorul au obţinut calificarea în finala turneului zonal, care se desfăşoară în această perioadă în complexul Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi”, de la Ovidiu.

Elevii lui Cosmin Constantin (antrenor) şi Marius Codescu (director coordonator) au învins, în semifinale, cu 5-0 pe ARD Snagov.

Golurile au fost marcate de Denis Ciobanu 1, 30, Răzvan Oancea 4, 5 şi Teo Tala 42, după cum se arată într-o postare pe site-ul oficial al Academiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: