VIDEO Messi, în război cu ziarele din Madrid: „Sunt doar minciuni!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Messi a fost schimbat în minutul 80 în partida cu Real Sociedad. FOTO: Reuters
Leo Messi a fost schimbat în minutul 80 în partida cu Real Sociedad. FOTO: Reuters

Nu e nicio noutate că publicaţiile din Madrid susţin Realul, iar cele din Barcelona echipa catalană. De cele mai multe ori, dezvăluirile şi informaţiile „bombă” despre jucătorii unei echipe vin din tabăra adversă. La fel şi materialele cu potenţial „exploziv”.

În partida cu Sociedad, de marţi seară, câştigată de Barcelona cu 4-1, Messi, care a marcat un gol (al şaptelea în acest sezon) a fost înlocuit de Gerardo Martino, în minutul 80.

La ieşirea de pe gazon, Messi n-a părut prea încântat. Nu l-a salutat pe antrenorul Barcelonei şi a aruncat nervos cu dopul unei băuturi pe care a deschis-o pe bancă. 

Cei de la „As” au speculat rapid şi au pus un video pe site-ul oficial, susţinând într-un articol că Messi e în relaţii proaste cu „Tata“ Martino.  

„Sunt doar minciuni. Nimănui nu-i place să fie înlocuit, dar trebuie să accepţi acest lucru pentru că e spre bine echipei. Ce nu voi accepta este că o partea a presei spune minciuni legate de orice situaţie care mă priveşte“, a scris Messi, astăzi, pe pagina personală de Facebook. 

Barcelona are un start excelent de sezon, cu şase victorii consecutive. Marţi seară, pe lângă Messi, celelalte goluri au fost reuşite de Neymar (primul în campionat), Busquets şi Bartra. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite