Turcii „fierb“ la câţi bani au plătit pe Moruţan: Fatih Terim, deja enervat de fotbalist. Ce i-a transmis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fatih Terim - Olimpiu Moruţan
Fatih Terim - Olimpiu Moruţan

Galatasaray Istanbul a făcut două achiziţii costisitoare, în această vară, din Liga I: a plătit 6,5 milioane de euro pe Cicâldău (CS U Craiova) şi 3,5 milioane de euro pe Moruţan (FCSB). Deocamdată, cei doi mai au de muncă pentru a convinge în Superliga turcă.

Cifrele celor doi români de la Galatasaray arată de ce turcii încă nu sunt convinşi că au făcut cele mai bune investiţii prin aducerea lor. 

Concret, Cicâdău are patru meciuri în campionat, în care a adunat 277 de de minute şi a marcat de două ori (o dată din penalty). Moruţan a avut două apariţii, ambele în campionat, şi a furnizat o pasă de gol. 

Potrivit jurnaliştilor turci, cel puţin în cazul lui Moruţan, antrenorul Fatih Terim a fost deja iritat de o carenţă tactică în jocul românului. Spotmedia, care a citat cotidianul turc „Fotospor“, a scris că Moruţan a fost deja avertizat de Terim.

„Daca te gândeşti doar la atac, dacă nu vei face faza defensivă, o să-ţi pierzi tricoul de titular. Vei sta cu mine pe bancă până vei învăţa să te aperi“, i-ar fi transmis Terim lui Moruţan. De altfel, deocamdată, în cele două meciuri jucate pentru Galatasaray, fostul fotbalist al FCSB a fost schimbat de fiecare dată. În prima partidă, cu Kasimpaşa, deşi a oferit o pasă de gol, a fost schimbat la pauză. Apoi, cu Trabzonspor, a părăsit terenul, în minutul 72. În ambele meciuri, Galatasaray a pierdut puncte. De fiecare dată, scorul final a fost egal, 2-2.

Mihai Stoica a confirmat problemele lui Moruţan

Nu doar jurnaliştii turci au speculat în privinţa problemelor de adaptare cu care se confruntă Olimpiu Moruţan la noua sa echipă. Prezent în studioul Digi Sport, Mihai Stoica, managerul FCSB, a confirmat şi el că mijlocaşul de 22 de ani traversează un moment greu, la Istanbul.

„Moruţan nu ştie nicio limbă străină. Va avea mari probleme la Galata“, a spus Stoica. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite