Suspendată pentru dopaj, divorţată şi nervoasă pe teren! Cine e prima adversară a Simonei Halep de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această noapte, în urma meciurilor disputate în primul tur al turneului de la Indian Wells, Simona Halep şi-a aflat adversara din runda secundă, atunci când românca va intra pe teren.

Cehoaica Barbora Strycova a învins-o pe elveţianca Victoria Golubici, scor 6-2, 7-6 şi va juca împotriva Simonei Halep. 

Strycova este o jucătoare experimentată, care va împlini 33 de ani, luna aceasta. În acest moment, ea se află pe locul 48 WTA, cea mai bună clasare fiind locul 16 mondial, ocupat acum doi ani, în ianuarie.

Barbora Strycova are în palmares două titluri WTA la simplu, Quebec - 2011 şi Linz - 2017, şi 24 la dublu, plus un bronz olimpic, alături de Lucie Safarova.

Strycova a fost suspendată în 2013 timp de şase luni pentru consum de sibutramină, şi a pierdut atunci toate punctele, fiind nevoită să dea înapoi şi toţi banii câştigaţi în acel interval.

Cehaoiaca a fost căsătorită cu tenismenul Jakub Zahlava, care i-a fost şi antrenor, din 2007, dar cuplul a divorţat în 2015.

În circuitul WTA, Strycova este cunoscută ca fiind o jucătoare foarte zgomotoasă şi extrem de nervoasă, care dă adesea cu racheta de pământ.

Cehoaica a strâns din tenis peste nouă milioan de dolari.

Halep şi Strycova s-au întâlnit de cinci ori. Cehaoiaca a câţtigat primul meci, în 2010, iar apoi Simona a învins-o în următoarele. Ultima confruntare a fost în 2017, la Toronto. Cele două jucătoare s-au întâlnit şi în 2016, la Indian Wells.

VIDEO Naomi Osaka, cel mai prost discurs din istorie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite