Steliştii au „turbat“: Duckadam a lăsat eleganţa deoparte şi încearcă să fie noul Meme. Ce a spus la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Simţind că pierderea titlului e deja o realitate şi nu doar un scenariu SF, oficialii formaţiei din Ghencea au început o ofensivă totală, folosind canalele media.

Acum 13 zile, Helmuth Duckadam se lăuda că lupta pentru supremaţie în Liga I a fost deja tranşată în acest sezon de Steaua.

Între timp însă, ASA Târgu-Mureş s-a apropiat la un singur punct de liderul campionatului, iar roş-albaştrii sunt striviţi de presiune, după cum a remarcat şi Ladislau Boloni din Qatar.

La căderea Stelei au contribuit şi greşelile de arbitraj, însă, dacă ne amintim ce s-a întâmplat în ediţia precedentă a Ligii I, se poate spune că hoţii strigă hoţii în acest moment!

Problema liderului e că, în absenţa lui Mihai Stoica, nu prea a rămas nimeni care să facă circ la televizor şi să-i sperie pe arbitri. După ceea ce s-a întâmplat în etapa de weekend, Helmuth Duckadam a încercat să-l imite pe managerul roş-albaştrilor, aflat acum în închisoare.

Ce a făcut?

Preşedintele de onoare al Stelei a făcut turul televiziunilor de dimineaţă, iar acum a avut cel mai dur discurs la Dolce Sport.

„Conducerea CCA e incompetentă şi, din păcate, e tolerată de Federaţie. Accept ca oricine poate greşi, dar ce s-a întâmplat la Târgu-Mureş (n.r. – Steaua pierdut cu 0-1) şi ce s-a întâmplat cu Oţelul e cu totul altceva. E o bătaie de joc la adresa Stelei şi a jucătorilor. Nu cred ca mai e vorba de incompetenţă. Anul ăsta va rămâne în istorie, pentru că foarte mulţi şi-au bătut joc de acest club. Ni s-a luat stema, am fost daţi afară din Ghencea pentru a doua oară consecutiv, arbitrajele sunt total împotriva Stelei...Încep să-l înţeleg pe Porumboiu, ce a păţit în urma cu doi-trei ani, şi îl înţeleg de ce s-a retras. E prea multă mizerie în fotbalul romanesc şi prezic că, în următorii ani, vom avea un fotbal de amatori“, a spus fostul mare portar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite