Start în sezonul fotbalistic intern! Ce condiţiile trebuie îndeplinite de fani pentru a asista la Supercupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Campioana Ligii 1, CFR Cluj, şi câştigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova, deschid noul sezon competiţional.

Cele două echipe se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în meciul care va stabili câştigătoarea din acest an a Supercupei României la fotbal, meciul urmând să fie transmis de DigiSport 1 şi Look TV.

CFR Cluj este nu doar campioana en-titre, ci şi deţinătoarea Supercupei României, treofeu pe care l-a câştigat, în primăvară, la Ploieşti, împotriva celor de la FCSB, după loviturile de departajare.

Va fi primul joc de pe stadionul din Bucureşti după ce acesta a găzduit patru partide de la UEFA EURO 2020, iar condiţiile de acces pe stadion sunt similare cu cele de la competiţia continetală, fără ca numărul maxim de spectatori din tribune să depăşească 50% din capacitatea Arenei Naţionale. 

La meci pot asista doar persoanele care au finalizat în urmă cu cel puţin 10 zile schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, cele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi de la confirmarea infectării şi cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Documentele medicale care atestă încadrarea spectatorilor la una din cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. 

Noul antrenor al ardelenilor, Marius Şumudică, a declarat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că deşi îi plac trofeele, ar prefera un parcurs mai lung în Liga Campionilor decât câştigarea Supercupei României.

"Mie îmi plac trofeele, îmi place să câştig trofee. Şi încă o dată spun - şi mă bazez pe ceea ce spun - că, dacă ar fi să aleg, aş prefera să mă calific mai departe în Champions League şi să pierd Supercupa. Dar niciodată nu o să îmi pregătesc elevii în acest sens. Eu vreau să fac bani la acest club şi să ajut bugetul clubului. Sunt 3 şanse să aduci bani. Prima e să iei campionatul, iar cu drepturile TV, datorită vouă, iei bani. A doua: să vinzi jucători. A treia: nu ştiu ce aş putea să câştigăm dacă luăm o Supercupă, sau ce am câştiga dacă ne-am califica mai departe în UCL.Şi avem un culoar favorabil pentru că putem să eliminăm o echipă din Gibraltar sau una din Luxemburg. Am aduce peste 3 milioane de euro, pentru că putem să ne calificăm direct în grupe. Eu vreau să fac bani la acest club, vreau să ajut acest club, nu vreau să fac patronii să bage mâna în buzunar adânc", a declarat Şumudică, conform digisport.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite