FOTO Simona Halep le-a dat autografe preoţilor. Ce a primit ea din partea Patriarhiei Române, după succesul de la Wimbledon

FOTO Simona Halep le-a dat autografe preoţilor. Ce a primit ea din partea Patriarhiei Române, după succesul de la Wimbledon

Simona Halep şi Preafericitul Daniel

Simona Halep a participat la o ceremonie, care a avut loc în Salonul Sfinţilor Români al Reşedinţei Patriarhale de la Patriarhie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel i-a acordat Simonei Halep cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române, Crucea Patriarhală.

„Simona este pentru mulţi tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenţei şi speranţei. Ne bucurăm să scoatem în evidenţă că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susţinut, prin efort constant. Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, preţuieşte foarte mult faptul că mărturisiţi în public prin semnul Sfintei Cruci credinţa creştină ortodoxă şi prin aceasta arătaţi că reprezentaţi cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic şi talentat”, a spus Patriarhul României, conform basilica.ro.

Halep a mulţumit pentru distincţia primită, precizând că este onorată şi în acelaşi timp foarte emoţionată. „Totdeauna mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit şi pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ şi sper să bucur cât mai mulţi oameni şi copii, să-i inspir să reuşească şi ei ceea ce-şi doresc”, a afirmat Simona Halep.

Pe lângă Crucea Patriarhală, Simona Halep a primit de la Patriarhul Daniel o Biblie “Centenar”.

La final, Simona Halep a acordat autografe pe mingi de tenis preoţilor prezenţi la eveniment.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările