Simona Halep, decizie-şoc: nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a anunţat că Simona Halep (locul 3 WTA) nu va participa la JO. Jocurile Olimpice vor avea startul pe 23 iulie. Competiţia de tenis se va desfăşura între 24 iulie şi 1 august.

Cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România nu va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Motivul este reprezentat de accidentarea care a scos-o pe Simona Halep din joc şi la ultimele două turnee de Grand Slam, Roland Garros şi Wimbledon.

    

 "Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte trişti, ştim cât de mult şi-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a dezvăluit preşedintele COSR la emisiunea "Tema Zilei”, de la  TVR 1.

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează şi COSR pe pagina de Facebook.

Halep afirmă că decizia a fost una greu de luat

"Nimic nu mă face mai mândră decât să reprezint România, dar din păcate recuperarea după accidentarea la gambă durează mai mult şi am decis să mă retrag de la Jocurile Olimpice. După dezmăgirile de a nu participa la French Open şi Wimbledon, să fiu nevoită să renunţ la JO este un lucru extrem de dificil, dar sunt determinată să revin şi mai puternică. Îi voi urmări şi îi voi încuraja pe sportivii români de acasă", a scris sportiva pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite