Serena Williams s-a retras de la Miami: Motivul deciziei care îi amână revenirea după Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Cu opt titluri câştigate la Miami Open, între 2002 şi 2015, americanca de 39 de ani era aşteptată cu mare interes de iubitorii tenisului. Din păcate pentru ei, Serena va fi singura jucătoare din Top 10 mondial, absentă de la competiţie.

Dacă turneele de la Doha şi Dubai s-au desfăşurat cu absenţe importante, în frunte cu cea a Simonei Halep, în schimb, la Miami s-au deplasat cele mai mari jucătoare din tenisul feminin la ora actuală.

Tocmai de aceea, şi traseul Simonei Halep se anunţă unul plin de provocări, cu meciuri împotriva unor jucătoare importante, după cum „Adevărul“ a scris aici. E exclusă însă o nouă întâlnire cu Serena Williams (39 de ani, 7 WTA), adversară în faţa căreia „Simo“ a cedat, în sferturile de la Australian Open. Iar asta pentru că americanca tocmai şi-a anunţat retragerea de la turneul pe care l-a câştigat ultima dată,  în 2015. Williams are şi două finale pierdute la Miami, în 1999 şi în 2009.

„Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag din Miami Open din cauza unei intervenţii chirurgicale orale recente. Miami Open e un turneu special pentru mine, deoarece aici locuiesc. Sunt tristă să nu-i văd pe extraordinarii fani în acest an, dar sper să mă întorc foarte curând“, a anunţat Williams printr-un comunicat.

Turneul de la Miami nu s-a desfăşurat în 2020 din cauza pandemiei. Ultima ediţie, cea din 2019, a fost câştigată de Ashleigh Barty în faţa Karolinei Pliskova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite