Schumacher, de 6 ani ţintuit în pat: Ultimul mesaj transmis de soţia legendarului german

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 29 decembrie 2013, o ştire despre un accident de schi suferit de Michael Schumacher a făcut înconjurul lumii. Cu siguranţă însă, în acele momente, nimeni n-a bănuit că acest accident va duce la dispariţia neamţului din viaţa publică.

Finalul lunii decembrie şi începutul lunii ianuarie marchează două momente importante pentru Michael Schumacher. 

La 29 decembrie 2013, viaţa neamţului, de şapte ori campion mondial în Formula 1, s-a schimbat pentru totdeauna după un accident de schi suferit la Méribel, în Alpii francezi. Iar la 3 ianuarie, fostul sportiv îşi celebrează ziua de naştere, urmând să împlinească 51 de ani, peste câteva zile.

Din păcate, în ultimii şase ani, această aniversare a fost orice, numai una fericită nu. Iar asta pentru că Schumacher e într-o stare atât de neplăcută, încât a fost, pur şi simplu, ascuns de ochii publicului. În aceste condiţii, au circulat fel şi fel de zvonuri despre el, inclusiv unul privind condiţia sa fizică. S-a spus că, ţintuit în pat, Schumacher ar fi ajuns la 45 de kilograme şi ar fi pierdut 14 centimetri în înălţime, având acum 1,60 de metri!

Cert e că fanii germanului pregătesc lansarea paginii „KeepFightingMichael“ în social media, iar cu această ocazie, soţia fostului pilot, Corinna, a avut un mesaj pentru susţinătorii lui Michael.

„Lucrurile măreţe încep cu paşi mici. Mai multe particule mici pot forma un mozaic imens. Împreună sunteţi mai puternici, exact la fel cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting le dau curaj celorlalţi“, a spus Corinna Schumacher.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite