S-a „trezit“ managerul de comunicare al lui Halep: Prima informaţie utilă pe care a furnizat-o de când a fost numit în funcţie

S-a „trezit“ managerul de comunicare al lui Halep: Prima informaţie utilă pe care a furnizat-o de când a fost numit în funcţie

Cosmin Hodor (dreapta)

Cosmin Hodor a fost cooptat în stafful celei mai bune jucătoare de tenis din lume în luna decembrie, însă a avut nevoie de aproape trei luni pentru a putea oferi o declaraţie de interes despre Simona Halep.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin Hodor e omul care, după cum „Adevărul“ a scris aici, a fost incapabil de a răspunde la un e-mail din postura de manager de comunicare al Simonei Halep. Iar asta după ce, după cum a informat „Gazeta Sporturilor“, el n-a putut actualiza contul de Facebook al lui Halep pe durata Australian Open, o sarcină care, de obicei, le revine oamenilor care se ocupă de comunicarea sportivilor.

Treptat însă, Hodor se familiarizează cu fişa postului pe care îl deţine, iar în acest context a făcut o dezvăluire interesantă la Telekom Sport. Întrebat dacă Simona ar fi putut primi un contract mai mare din partea celor de la Nike, dacă era născută în SUA, Hodor a precizat că detaliile financiare ale acordului cu gigantul american au fost negociate de un expert în materie de contracte sportive.

„Ţinând cont că a negociat în special domnul Ţiriac, cred că ar fi fost aceeaşi sumă“, a spus Hodor.

Potrivit informaţiilor din presa americană, Halep va încasa, anual, 2 milioane de dolari din partea celor de la Nike. „Adevărul“ a explicat aici că, totuşi, suma e una minusculă comparativ cu ce încasează alte vedete ale circuitului feminin care se află sub contract tot cu Nike.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: