Reghecampf spune lucrurilor pe nume: „Vardar n-a existat pe teren“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

De obicei, după câte o victorie lejeră, antrenorii şi jucătorii încearcă să insinueze că adversarul n-a fost slab, ci, de fapt, ei au făcut un meci mare. Tehnicianul roş-albaştrilor face excepţie de la această regulă.

Steaua a strivit Vardar Skopje, campioana Macedoniei care, în România, ar ajunge în liga a doua. Oaspeţii au fost surclasaţi la toate capitolele şi doar paradele portarului Pavlovici au făcut ca ei să nu plece de la Bucureşti cu şase, şapte goluri primite.

La final, Laurenţiu Reghecampf a admis că, pe lângă jocul bun al Stelei, la rezultat a contribuit şi valoarea scăzută a adversarului.

„Sunt mulţumit de joc, ne-am impus ritmul, am avut foarte multe ocazii, cei de la Vardar nu au existat pe teren. Am luat o opţiune importantă pentru meciul retur, asta ne-am dorit. E foarte bine că am marcat trei goluri. Mi s-a părut că Steaua e foarte bună, am făcut ceea ce ne-am dorit. Nu cred că poate reproşa cineva jucătorilor“, şi-a început „Reghe“ discursul la Digi Sport.

Acesta nu s-a arătat deranjat de faptul, în ciuda ocaziilor din partea secundă, bucureştenii n-au mai înscris. „Poate ar mai fi trebuit să marcăm câteva goluri. Nu e o problemă că nu am mai marcat, pentru mine e important ca jucătorii să intre în ritm şi trebuie să jucăm din ce în ce mai bine. Trebuie felicitaţi toţi jucătorii, am jucat foarte bine. Toţi au tratat meciul serios. De la meci la meci jucăm mai bine şi cred că putem să ajungem la nivelul maxim în două, trei săptămâni“, a continuat tehnicianul.

„Reghe“ a comentat şi schimbările de partea secundă: „Urmează o perioadă foarte grea, ne dorim ca toţi jucătorii să ajungă la un nivel ridicat. Din acest motiv le-am dat o şansă lui Tatu care vine după o accidentare, lui Piovaccari care trebuie să se integreze. Trebuie ca toţi să fie pregătiţi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite