Rădoi, mister dezlegat: De ce a lipsit de la meciurile Euro 2020, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Selecţionerul primei reprezentative a explicat motivul pentru care nu a fost prezent la niciun dintre cele patru meciuri de la turneul final european jucate pe Arena Naţională.

„Durerea pe care a lăsat-o această necalificare... Am spus şi înainte că este posibil să nu merg la niciun meci de la Campionatul European, pentru că durerea era prea mare să văd echipele care au jucat în locul nostru la acest campionat european şi am preferat să rămân în faţa televizorului", a spus Rădoi.

Antrenorul a vorbit şi despre ce şanse ar fi avut  România să iasă din grupă şi crede că acestea ar fi fost detul de mici. 

"E uşor, aşa, după ce vedem meciurile să spunem că era uşor şi pentru România. Mă uit la grupa cu Macedonia şi cu Ucraina, o grupă destul de echilibrată. În afara de Germania, toate echipele au arătat mult mai bine la Euro faţă de cum au facut-o în calificări. Dacă eram calificaţi, era foarte greu să trecem de grupe. Trebuie să fim realişti. Îi ştiu pe jucători, le ştiu valoarea, dar trebuie să fim conştienti şi de valoarea adversarului", a mai spus selecţionerul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite