Monica Niculescu, ghinion teribil la Miami: S-a dus degeaba până în America

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu

Numită de curând căpitan al echipei de Fed Cup, sportiva de 33 de ani a trăit o mare dezamăgire după ce a bătut drumul până în Statele Unite.

Monica Niculescu (152 WTA) a avut surpriza plăcută de a fi pusă în fruntea echipei României de tenis feminin, însă, în ceea ce priveşte cariera ei în circuitul WTA, din păcate, ea traversează o perioadă groaznică!

Niculescu s-a prezentat în turul I al calificărilor, la Miami, la meciul cu Liudmila Samsonova (Rusia, 22 de ani, 126 WTA) având opt înfrângeri la rând! În confruntarea cu Samsonova însă, părea a fi pe val. Dovadă şi faptul că s-a dus la 3-0 şi 5-1, înainte de a lua primul set cu 6-2, în 40 de minute.

Din păcate, apoi o accidentare a lovit-o pe Monica şi, în actul secund, ea a fost incapabilă de a repeta prestaţia din primul set. La 3-0 pentru adversara ei din Rusia, Niculescu a solicitat intervenţia medicului. Degeaba însă! După ce Samsonova s-a dus la 4-0, Niculescu a şi abandonat, bifând a 9-a înfrângere la rând în circuitul feminin.

Într-o altă partidă de calificare, tot la Miami, Mihaela Buzărnescu (137 WTA) a învins-o pe Leylah Annie Fernandez (72 WTA), scor 6-4, 6-2. Buzărnescu o va întâlni pe Anna-Lena Friedsam (125 WTA), în meciul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal.

România are trei sportive pe tabloul principal de la Miami, pe Simona Halep (3 WTA), Sorana Cîrstea (66 WTA) şi Irina Begu (74). Toate cele trei şi-au aflat adversarele deja, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite