VIDEO ŞI FOTO Ce fac banii din om: milioanele de dolari l-au transformat pe Maradona într-o marionetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Considerat şi acum de mulţi drept cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, Diego Maradona (53 de ani) s-a stabilit de trei ani în Emirate, acolo unde acceptă să facă orice, atât timp cât e plătit regeşte.

Maradona a aterizat la Dubai, mai întâi, ca antrenor al lui Al-Wasl, în sezonul 2011-2012. Ca să-l instaleze pe bancă, arabii au investit o sumă colosală în argentinian şi stafful său format din 17 oameni: 10 milioane de dolari pentru un an. Rezultatul? Echipa n-a câştigat niciun trofeu şi şi-a ratat toate obiectivele.

Astfel, arabii s-au prins repede că Maradona nu e compatibil cu antrenoratul, aşa că s-au gândit să se folosească de imaginea lui. L-au numit, tot pe bani grei, Ambasador al Sportului pentru oraşul Dubai. Din această postură, „El Pibe D’Oro“ participă la diverse acţiuni la şcoli, la conferinţe şi la festivităţi legate de sport.

Joi însă, argentinianul a fost prezent la un altfel de eveniment. Mai precis, la ziua naţională a Emiratelor Arabe Unite. Cu acest prilej, în premieră de când se află în Dubai, Maradona s-a îmbrăcat în haine de arab şi a dansat cot la cot cu alţi bărbaţi. Bineînţeles, tot show-ul i-a adus o sumă importantă în conturi. 

Fermecat de generozitate arabilor, Maradona a declarat, recent, într-un interviu că Emirate e o ţară pe care el o consideră drept „raiul de pe pământ“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite