Lovitura anului în tenis: „Nebunul“ de Benoit Paire a reuşit o execuţie ireală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benoit Paire
Benoit Paire

Lumea s-a obişnuit să citească ştiri, periodic, despre răbufnirile excentricului jucător francez, în vârstă de 32 de ani. Când are însă chef să joace, ocupantul locului 49 ATP e capabil de faze fabuloase.

Dacă australianul Nick Kyrgios (56 ATP) e considerat „băiatul rău“ al circuitului masculin, atunci „nebunul“ e, fără îndoială, Benoit Paire (49 ATP). 

Vorbim despre doi sportivi cu mare potenţial pentru care, din păcate, tenisul n-a fost niciodată pe primul plan. Chiar şi aşa, datorită talentului imens, atât Kyrgios, cât şi Paire au ajuns jucători de top.

Dacă Kyrgios a luat o pauză, după eliminarea în turul III de la Wimbledon, Paire evoluează, în această săptămână, la Gstaad (Elveţia). Acolo unde, luni, a obţinut o victorie, în minimum de seturi, cu slovacul Jozef Kovalik (130 ATP): 6-3, 7-6.

Meciul a furnizat o fază superbă, în care Paire a reuşit o lovitură magică. Pe scurt, după efectul imprimat de jucătorul francez, mingea a căzut, mai întâi, dincolo de fileu, după care a revenit în terenul lui Paire, făcând inutil sprintul disperat al lui Kovalik.

VEZI LOVITURA REUŞITĂ DE PAIRE 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite