Liga Campionilor, azi sunt primele meciuri din sferturi! Barcelona are din nou derby, iar un jucător din tripleta MSN se pregăteşte de plecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar e dorit de PSG
Neymar e dorit de PSG

La puţin timp după ce a fost învinsă de Real Madrid în campionat, FC Barcelona întâlneşte cealaltă forţă din capitala Spaniei, pe Atletico, dar în Liga Campionilor.

Astăzi au loc primele partide din manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, iar capul de afiş e partida de pe Camp Nou. 

Liga Campionilor, sferturi, tur
Azi
FC Barcelona – Atletico Madrid 21.45, PRO TV, DolceSport 1
Bayern München - Benfica 21.45, DolceSport 2
Mâine
Paris S.G. – Manchester City 21.45, DolceSport 1
Wolfsburg – Real Madrid 21.45, DolceSport 2
*Meciurile retur se vor disputa săptămâna viitoare.

PSG vrea să sparga banca pentru Neymar

Cu puţin timp înaintea partidelor pe care Barcelona şi PSG le vor juca în Liga Campionilor, cotidianul francez „L'Equipe” a aruncat „bomba” în fotbalul internaţional. E vorba despre cel mai spectaculos transfer din toate timpurile, cu brazilianul Neymar în rol principal. Actualul star al Barcelonei a intrat pe agenda şeicilor care conduc clubul Paris Saint-Germain, iar aceştia din urmă nu se uită la bani atunci când vor să obţină ceva.

Cum Neymar e imposibil de cumpărat de la campioana Spaniei, şefii lui PSG şi-au îndreptat atenţia spre clauza de reziliere din contractul jucătorului. Suma e una colosală, 193 de milioane de euro, aproape dublu faţă de maximum cât s-a plătit până în prezent pentru un fotbalist (galezul Bale a costat 100 de milioane de euro).

Agentul lui Neymar, Wagner Ribeiro, a confirmat faptul că afacerea Neymar e pe cale să se realizeze. „Contractul cu Barcelona poate fi terminat în orice moment, trebuie plătite 193 de milioane de euro. Nu văd să fie o problemă aşa de mare pentru PSG”, a declarat impresarul fotbalistului brazilian. Deocamdată, cert e doar faptul că echipa pariziană caută o vedetă de prim rang care să-i ia locul lui Zlatan Ibrahimovic, suedezul anunţându-şi plecarea de la Paris.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite