L’Equipe i-a făcut portretul lui Colţescu! Ce le-au putut spune Radu Naum şi Viorel Moldovan ziariştilor francezi

L’Equipe i-a făcut portretul lui Colţescu! Ce le-au putut spune Radu Naum şi Viorel Moldovan ziariştilor francezi

Publicaţia franceză L’Equipe a întors pe toate feţele scandalul de rasism care a dus la amânarea cu o zi a meciului PSG - Istanbul BB din ultima etapă a Ligii Campionilor,

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a realiza un portret cât mai corect al lui Sebastian Colţescu, autorul cuvintelor care au generat toată această nebunie, jurnaliştii francezi au ales să discute cu oameni care lucrează într-un domeniu tangent cu lumea fotbalului din România şi cu cineva care a interacţionat direct cu arbtrul incriminat. 
 
Comentatorul sportiv Radu Naum l-a descris în tuşe negative pe oltean, despre care a spus că este o persoană care îşi poate pierde controlul în timpul meciurilor. De asemenea, Naum nu a omis să menţioneze nici cele două tentative de sinucidere ale acestuia. „Poate fi copleşit de emoţiile sale în timpul meciurilor pe care le conduce şi îşi poate pierde controlul. A încercat să se sinucidă de două ori, în 2007 şi 2008. Prima oară după divorţ, a doua oară după meciul din Liga 1 Gaz Metan – FC Braşov, din 2008”, a spus Radu Naum pentru publicaţia franceză, citat de fanatik.ro
 
În schimb, antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti, Viorel Moldovan, a avut cuvinte de laudă pentru Colţescu. „M-a arbitrat de multe ori de când am devenit antrenor. E un tip ok, nu am avut nicio problemă cu el”, a spus Moldovan, care a evoluat 4 sezoane în prima ligă franceză. .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările