Larisa Iordache, dusă la spital, după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice: În ce condiţii a concurat

Larisa Iordache, dusă la spital, după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice: În ce condiţii a concurat

Cea mai titrată gimnastă din istoria României la Campionatele Europene, cu 16 medalii cucerite, a avut o evoluţie eroică, la Basel, în calificări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Larisa Iordache (24 de ani) a devenit a treia gimnastă din delegaţia României pentru Jocurile Olimpice de Vară, de la Tokyo (23 iulie - 8 august). 
 
Dacă Marian Drăgulescu şi Maria Holbură aveau deja biletele pentru JO 2020 (competiţia şi-a păstrat denumirea, în mod simbolic), Iordache şi-a asigurat prezenţa la Tokyo, după ce a terminat pe 4, în calificările Europeanului găzduit de Basel. 
 
Iar performanţa obţinută de Larisa e cu atât mai preţioasă, cu cât ea a avut probleme fizice, când a concurat, miercuri seară! De altfel, bucureşteanca a şi ajuns la spital, după ce a terminat calificările! Dezvăluirea a fost făcută de pagina de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.
 
Ce a scris FRG pe Facebook?
 
*Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună.
 
*Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului.
 
*O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă. Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfăşurare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările