Kyrgios, declaraţie incredibilă în faţa jurnaliştilor: A vorbit despre mirosul partenerului său de dublu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kyrgios

Nick Kyrgios (52 ATP) continua să iasă în evidenţă, nu datorită victoriilor obţinute pe teren, ci din cauza comportamentului său ciudat.

Nick Kyrgios e considerat un bad-boy al tenisului masculin, fiind un personaj extrem de mediatizat.

Mulţi sunt de părere că această glorificare a unui jucător care, în acest sezon, are doar zece victorii în 22 de meciuri de simplu e un pericol pentru sportivii tineri care vin din urma şi care au nevoie de modele de urmat. De aceea, atunci când Kyrgios a făcut echipă la dublu cu grecul Stefanos Tsitsipas (20 de ani, 6 ATP), mulţi n-au privit cu ochi buni acest parteneriat.

Cei doi au fost învinşi acum, în turul I, la Washington, iar după meci, potrivit prosport.ro, Kyrgios a ieşit în evidenţă printr-o declaraţie oferită despre partenerul său.

Ce a spus Nick Kyrgios?

*Tsitsipas abia a început în tenis. Sper să nu facă aceleaşi greşeli pe care le-am făcut eu. Dacă va fi precaut, va face lucruri măreţe. De asemenea, Tsitsipas miroase foarte bine. De fiecare dată când serveam, inspiram adânc. 

*Voi sta cât se poate de departe de el, în afară de momentele când vom forma o echipă, pentru că nu sunt o influenţă bună pentru el.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite