Iolanda Balaş a murit. Reacţii după moartea fostei atlete. Lumea sportului plânge după marea campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iolanda Balaş a murit
Iolanda Balaş a murit

Iolanda Balas a murit vineri dimineaţă la 79 de ani, lăsând în urmă o carieră prodigioasă şi o imagine impecabilă în lumea sportului.

Fosta atletă, care a fost un exemplu pentru orice sportiv din România, a lăsat un gol uriaş în sportul românesc, marile figuri din acest domeniu, primind şocate vestea disparaţiei ei."Rămăsese una dintre puţinele persoane care au ţinut un echilibru de eleganţă, de frumuseţe, de execelenţă, de bunătate, de puritate în sportul românesc. Sunt tristă! Dacă am ajuns să lucrez în sport, se datorează acestei femei care mi-a fost mentor. A fost unica femeie care atunci când am plecat din minister mi-a zis: Găbiţă dragă, cu ce te ajut acum!?", a afirmat Gabriela Szabo, fostă campioană olimpică pentru prosport.ro

Iolanda Balaş a murit. Lipă: „A căzut ca un trăsnet vestea“

Şi Ilie Năstase a avut cuvinte de laudă "Aveam 5 ani când am cunoscut-o. Eu jucam tenis la Progresul, iar pe ea o vedeam cum se antrena. Eram fascinat cum reuşea să ajungă la o asemenea înălţime prin forfecarea picioarelor. Ce tehnică avea! Ioli s-a născut o doamnă! A fost o adevărată doamnă, a făcut pista pe Tineretului, tribiuna, a făcut multe! Şi toţi aceşti oameni care ne conduc ar trebui să ia exemplu de la personalitatea lui Iolandei. Am fost colegi toată viaţa la Steaua şi avea o vorbă bună pentru fiecare"

"A căzut ca un trăsnet peste mine vestea asta. Doamne, nu-mi vine să cred, cum se duc pe rând marile nume din sport. Nu pot să cred aşa ceva. Un om deosebit. O iubitoare de sport, nu numai de atletism. Avea o vorbă bună întotdeauna. Ce pot să spun? Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente. Cuvintele sunt prea puţine, sunt atâtea de spus despre doamna Ioli, încât nu ne ajung. Dumnezeu s-o ierte!", a declarat Lipă pentru news.ro. 

  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite