Ilie Năstase râde de familia Williams: „El e fetiţă în case, iar ea bărbatul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase şi Serena Williams nu se vor bucura, cu siguranţă, dacă se vor întâlni, cândva, la vreun turneu
Ilie Năstase şi Serena Williams nu se vor bucura, cu siguranţă, dacă se vor întâlni, cândva, la vreun turneu

Chiar dacă, într-o primă fază, a spus că nu vrea să se implice foarte tare în războiul familiei Williams cu bunul său prieten, Ion Ţiriac, astăzi, fostul lider ATP s-a răzgândit.

La cât s-au jignit de la distanţă, ar fi bine ca, pe viitor, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase să nu se intersecteze la vreun turneu de tenis cu Serena Williams şi cu soţul ei, Alexis Ohanian. Pentru că, foarte probabil, vor ieşi nişte scene urâte.

Deocamadtă însă, jignirile şi ironiile curg pe Twitter (din partea americanilor) şi prin mesaje transmise în presa românească, în ceea ce priveşte tabăra Ţiriac. Astăzi, într-o declaraţie oferită pentru Telekom Sport, Ilie Năstase s-a mai luat o dată de Alexis Ohanian, după ce, ieri, îl făcuse „sexist“.

„M-au acuzat şi pe mine de rasism. Pe cine nu acuză ei? Ăla (n.r. - Alexis Ohanian) se simte că n-a jucat în viaţa lui tenis. Cred că e fetiţă în casă şi Serena e bărbatul. Aşa cred. De-asta şi răspunde el...Serenna n-ar avea treabă cu domnul Ţiriac, în nici un fel“, a spus „Nasty“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite