Ilie Dumitrescu, întrebat despre fiul său care a fost prins vânzând cocaină: Cum i-a catalogat gestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitrescu

Fostul mare internaţional, ajuns la 52 de ani, are doi băieţi, Toto (22 de ani) şi Sică (28 de ani), care i-au făcut nişte surprize neplăcute, în ultimii ani. Primul a fost prins conducând sub influenţa drogurilor, în timp ce Sică a fost pus sub acuzare pentru trafic de cocaină!

Ilie Dumitrescu a fost un fotbalist excelent, care, după retragere, a reuşit să-şi găsească drumul în viaţă. Mai întâi, s-a apucat de antrenorat, iar dacă aici n-a avut rezultate notabile, a reuşit să devină, ulterior, un analist TV destul de bine plătit, la Digi Sport. Potrivit surselor din piaţa media, Dumitrescu câştigă 5.000 de euro lunar, pentru apariţiile sale la postul amintit, în calitate de expert.

Dacă fostul stelist s-a ferit, în mare parte, de alegeri greşite în viaţă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre doi dintre băieţii săi. Cel puţin cazul lui Sică, prins vânzând cocaină în spatele cafenelei pe care o deţine familia Dumitrescu în Capitală, a fost destul de mediatizat. Şi acum a fost comentat, în premieră, şi de Ilie Dumitrescu pentru cei de la Pro TV.

Ce a spus Ilie Dumitrescu?

*Sică a făcut o prostioară acum. Sperăm să depăşească momentul asta. Nu, nu l-am certat! E un moment de cumpănă în viaţa lui şi atât. Sunt alături de el.

*În Toto am investit cel mai mult. Avea şofer, a fost la «kindergarten», după Britsh School. Mayra e şi ea foarte bine, iar Dan e la casa lui, are un copil.

*Dar, apropo de fericire, sunt puţini oameni în lume care să spună că sunt 100% fericiţi. Sunt momente în care te bucuri de o companie plăcută, de un vin bun. Dar să ajungi să fii fericit e o chestie mai complexă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite